Ro i din krop. Tillid til din intuition. Mod på din transformation.
Ro i din krop. Tillid til din intuition. Mod på din transformation.

Bliv klar til 2021 – med lydhealing og kanaliseret yoga

To videoer med lydhealing og kanaliseret yoga
Lydhealing med Kathrine Krake
Kanaliseret yoga med Kathrine Krake

Ryd op og rens ud, så dit fundament er stærkt

Trænger du til dyb afspænding og at give slip? Vil du gerne styrke din vision og viljekraft, inden året er omme?

Er du åben for at blive guidet indefra og af energier, der øger din bevidsthed? Så er det her for dig.

  • “Luk op og luk ind” – læg dig ned og lyt til lydhealing med lyssprog, lyssang, gong og klanginstrumenter (35  min)
  • “Bring din vision og vilje sammen” – lad dig guide blidt indad via kanaliseret yoga, som alle kan lave – også på stol (70 min)

👉 White Weekend spar 33% ved at indtaste koden WHITE2020 og få videoerne for 222 kr.

Gælder t.o.m. 29/11 kl. 23.59

HvadTo videoer i onlinerum (35 og 70 min)
HvornårNår som helst. Energierne er ekstra kraftige i årets sidste mdr.
HvorhenneDit yndlingssted
HvordanVia mobil eller computer. Gerne hovedtelefoner. Ca. 2-4 kvm plads.
Hvor meget333 kr. i alt

Læs, hvordan Liv oplevede lydhealingen

Det var en meget powerfuld lydhealing, jeg modtog. Jeg blev fra start suget helt ned i underlaget og oplevede en smuk og kraftig healing i form af finurlig dans mellem lyd, sang og lyssprog, der for mig var en vidunderlig oplevelse af en fugl Fønix agtig genfødsel. Meget kraftfuld og med stor virkning helt ind på celleplan. Jeg kunne slet ikke vågne igen. Bestemt en healing, der kan gentages mange gange. Begge videoer er i øvrigt flot optaget og med meget klar lyd, det er en fornøjelse. Og klare, gode instruktioner på alt. Du er VILDT dygtig.

Liv
Lidt om kanaliseret yoga og lydhealing

Helende lyskoder fra kvantefeltet

Nogle kanaliserer energi som guidede meditationer og budskaber fra fx engle og lysvæsener. Jeg har evnen til at hente lyskoder fra kvantefeltet (universet) både i form af yogaserier, som min krop selv laver, og som lyssprog og lyssang. Begge dele formidler jeg til dig. De healer på celle- og sjæleplan, og derfor bliver krop, sind og ånd integreret.

Med andre ord, så henter jeg lyset og bringer det frem i dig igennem de lag, som står i vejen – så det er dit eget lys, der guider din vej.

Herudover er jeg uddannet MediYoga-terapeut og har mit sundhedsfaglige fundament i bla. kroppens anatomi, fysiologi og energisystemer.

👉 Læs mere om mig her og ikke mindst, om hvordan jeg arbejder.

Det kan du forvente

Lydhealingen får dig ned i gear og ind i kroppen, så du kan slippe din dag.

Du vil mærke den ro, som du ikke har i dagligdagen. Kroppen vil huske, hvordan det er at være i ro, så du hurtigere kan komme tilbage til den tilstand. Sessionen varer 35 min og hedder “Luk op og luk ind” – for du renser samtidig ud i underbevidstheden og giver på den måde plads til det, du ønsker. Healingen blev optaget til oktobers nymåne og formidler også tilgivelse fra den åndelige verden, herunder forfædre.

Den kanaliserede yoga handler om at turde se det, du drømmer om.

Se der, hvor du gerne vil hen, selvom det kan virke farligt. Den vil hjælpe dig til at se det store billede, og hvordan du kan skyde genvej. Den arbejder blidt på at åbne dit hjerte og styrke din udholdenhed. Yogaserien fik navnet “Bring din vision og vilje sammen” og varer 70 min. Den blev optaget på en dag, hvor energien stod for visioner og fremgang baseret på vores livserfaring.

For at kunne se klart, må du først have ro i kroppen

For at kunne se klart, må du først have ro i kroppen. Du kan ikke vente på, at der kommer ro omkring dig. Du må selv skabe den ro indefra. Og så kan du tage fat. Det hjælper de to sessioner dig med.
 
Og du gør det hele rigtigt selv første gang – du kan nemlig ikke gøre noget forkert. Jeg guider dig trygt, kærligt og nænsomt, så du er holdt hele vejen. 

Det oplever andre om 'Luk op og luk ind' og 'Bring din vision og vilje sammen'

Det er simpelthen så effektivt og virkningsfuldt, sådan noget lydhealing. Og for mig er det den nemme måde, der hvor jeg får det gjort, da det ikke er krævende for mig. Det at ligge sig ned og bare skal flyde med og lade kroppen/sindet gøre det der er brug for. At jeg formår at slå hovedet fra og dermed også min indre kritikkers vurdering/spørgsmål om jeg nu gør det rigtigt, om det nu er godt nok. 
Nu hvor jeg er så sensitiv, som jeg er, er det ekstra vigtigt at føle mig taget i hånden (og passet på) fordi jeg ved jeg kan reagerer kraftigt. Og det følte jeg mig. Jeg følte mig tryg hele vejen.
Tre dage senere var jeg hos min zoneterapeut/alternativ behandler, som har haft mig på briksen de sidste 16 år, så hun kender mig/min krop godt. Hun har aldrig oplevet mig uden så meget filter, aldrig oplevet mig så åben og hun kunne komme meget dybere i sin behandling.

Vicki
Jeg kom hjem, helt hjem i mig. En dejlig ro og bedre overblik i krop og sjæl ❤️
Jeg kunne holde fokus i hjertet meget længere end normalt. En skøn følelse af velvære. En fantastisk dejlig afspænding TAK ❤️
Jeg vil helt sikkert bruge lydhealingen igen for at få ro i hjerte og krop og den kanaliserede yoga for at åbne op og få større glæde ❤️ 
Prøv den, det kan kun gavne og glæde. Den er tid og pengene værd fordi den er så powerfuld ❤️
Tusind tak for dig Kathrine Krake ❤️
Annette
Jeg oplevede, at yogaserien gav mig ro, samling, centrering og fik tydelig vist vejen på en eller anden måde.
1. gang var det ordene guld og grønne skove og kærlighed – jeg modtog
2. gang var det frihed, kærlighed, frodighed og mangfoldighed
Ved visualiseringen af det der er mit mål – så jeg det tydeligt for enden af mine hænder – dejlig oplevelse.
Sessionen er meget åbnende og storslået, og man ser det hele fra oven. Det kan jeg lide.
Du siger, at det godt kan være lidt svært med vedholdende stræk og holde samme stilling over længere tid, og at jeg ikke kan gøre noget forkert – at min måde er den rigtige. Ved 2. gennemgang er det allerede lidt lettere.
Iben

Du kan lave sessionerne så ofte, du vil

– og selvfølgelig også, når året er omme. Energierne ligger i optagelserne, og iflg. Mayakalenderen kommer de to powerdage igen hver 9. måned, dvs. omkring juli 2021.

 
Spirit siger:
“Energierne [på dagene for optagelserne] er så høje, at man vil gå igennem ild og vand uden skrammer. Derfor kan det være lige præcis dét, der gør forskellen for, om du kommer i mål i tide eller ej. Hvad er dit mål? Hvad vil du opnå? Hvordan rydder du pladsen og er i optimal tilstand undervejs?”
 
Tiden er inde til forandring – det har du nok mærket – og de sidste måneder af 2020 op mod vintersolhverv bliver der skruet endnu mere op for energierne. Astrologer, energiarbejdere og intuitive fra flere forskellige traditioner – inkl. mine egne guider – fortæller, at det er vigtigt at vi tager stilling og tager action nu. Det er vigtigt, fordi det er nu, energierne er til det. Det er nu, vi lægger fundamentet og finpudser det for de næste to-tre år af vores liv. Sessionerne vil hjælpe dig til at se, hvad der er dine vigtige skridt.

Ja tak, jeg vil blive klar til 2021

– med lydhealing og kanaliseret yoga

Jeg vil give dette som gave

Køb gavekort til Bliv klar til 2021