Ro i din krop. Tillid til din intuition. Mod på din transformation.
Ro i din krop. Tillid til din intuition. Mod på din transformation.

Zonika™ Yoga – lad dig guide af dit eget lys

Spirituelt selvudviklingsforløb med kanaliseret yoga og lyset som kilde. 14 uger forløb + 5 mdr.opfølgning fra 9. februar 2021.

Vi starter d. 9. februar 2021

19Days
7Hours
4Mins
20Secs
Zonika-yoga med Kathrine Krake, YogaMentor
Zonika™ online-forløb – 14 uger fra 9. februar 2021

Få mod til at gøre, styrke til at kunne
og hengivenhed til at elske

Hvis du vil fortsætte dit liv, som det er nu, skal du ikke gøre noget anderledes. Men vil du virkelig forandring, skal den komme indefra.

Du må lære at få din krop, intuition og sjæl til at samarbejde, ellers kommer du ikke videre. Så kort kan det siges. Igennem livet danner vi lag på lag, som dækker for vores indre. Vi træder på den forkerte sti i livet, halter bagud og kan ikke følge med. Vi lytter ikke indad, for vi har ikke lært det.

Z – Zone
O – Oxygen
N – Neutral
I – Intuition
K – Kundalini
A – Alignment

Zonika™ Yoga, som jeg har udviklet, lærer dig at trænge igennem de lag – uden navlepilleri – så du kan guide dig selv ind på en ny sti ved at bringe dit lys frem. Online-forløbet tager dig trygt skridt for skridt hen imod at leve det liv, du ønsker.

Genkender du det her? 👇👇👇 Så er Zonika måske for dig.

Tid til forandring

Du ved, at der skal ske ét eller andet i dit liv, men du er enten ikke sikker på, hvad det er, eller hvordan du skal lykkes med det…

Savner ro og balance

Du har brug for at få ro i kroppen og i hovedet, fordi nervesystemet er på overarbejde, men det du prøver, virker kun i kort tid…

Ønsker bedre sundhed

Du bruger meget energi på at være noget for andre, men glemmer at passe på dig selv, så du nu mærker fysiske symptomer…

Sammen på rejsen

Du vil gerne dele din rejse med nogen, men mangler et fællesskab, hvor du frit kan tale om følelser, erfaringer og din spiritualitet…

Nete deltog på det online yoga retreat, som blev startskuddet til Zonika

Jeg bliver ikke længere så bange, hvilket tidligere gjorde mig handlingslammet i lang tid ad gangen. Jeg oplever, at svarene og løsningerne kommer hurtigere, så jeg kommer hurtigt videre i stedet for at  overtænke. Nu er det sådan ‘Ja! Der var den’. Jeg kan nu bedre hjælpe andre på en måde, der ikke dræner mig. Jeg føler mig mere effektiv og har mere overskud. Fællesskabet i Zonika-gruppen gør, at jeg ikke er i tvivl om, at hvis der er noget, jeg ikke kan håndtere selv, så er der hjælp og støtte at hente.
Nete

Ønsker du du dig noget af det her?

✨ Stå stærkere fysisk og mentalt
✨ Få dyb kontakt til din krop, din sjæl og din intuition
✨ Træk vejret rigtigt
✨ Mindre stress
 
✨ Opdag, hvor du er, hvem du er og hvor du skal hen
✨ Mærk sammenhold og samhørighed – at du ikke er alene
✨ Lær, at lade dig guide indefra
✨ Bliv ét med dig selv 
✨ Oplev healing på dybt plan
✨ Kom længere på din spirituelle rejse
 
✨ Forstå dine smerter, så du kan gøre noget ved dem
✨ Bliv bedre til at træffe beslutninger og sætte grænser
✨ Få ro i nervesystemet og tankerne
✨ Se, hvordan du kommer hen, hvor du altid har haft lyst til at være
✨ Voks i din nuværende situation
 
– så læs videre… 👇

Vi kommer hele vejen rundt om dig ...

– dine relationer
– din fremgang
– din kommunikation

– din krop
– din energi
– dine mønstre

– dit mod
– din styrke
– din hengivenhed

– din bevidsthed
– din samhørighed
– dit lys

Konceptet

Derfor virker Zonika™ Yoga

Zonika™ Yoga kombinerer holistiske metoder baseret på MediYoga og Kundalini Yoga, forskningsbaserede meditationsteknikker og intuitivt energiarbejde som kanaliseret yoga og lydhealing.

Energiarbejde er at arbejde med de energier, der er i dig, omkring dig og i kvantefeltet, som er det matrix af muligheder, universet er bygget af. Kanalisering er, når jeg intuitivt opfanger healende energier i de felter og transmitterer dem til dig – til dit allerinderste.

Zonika™ processen aktiverer dit lys indefra. Og dét er nøglen til forandring, fordi den bliver skabt på celleplan. Liveoptagelserne har fuld effekt, selvom du ser videoerne på et andet tidspunkt.

Jeg har udviklet Zonika™ Yoga på baggrund af min erfaring som yogaterapeut, viden fra forskere og mine egne intuitive evner. Det er teknikker, jeg selv bruger hver eneste dag.

Vær noget for andre – nu med overskud

Det starter med dig selv

Når du giver af dig selv og er ‘på’ over for andre, mister du let fodfæstet, pusten og overskuddet til det allervigtigste: Dig selv og dine nærmeste.

Oven i det bærer du måske på en bagage, som holder dig fra at leve det liv, du ønsker.

Kroppen og ikke mindst nervesystemet skal med, når du vil forandre noget. Kroppen er din underbevidsthed med alle dine mønstre og overbevisninger. 

Du må også samarbejde med din intuition og din sjæl, for her bor visdommen til din livsvej og dine skjulte skatte.

Det hele starter indefra. Ved at du kalder dit lys frem. Zonika™ processen gør dét og giver dig teknikker til at ændre kommunikationen og biologien i dig, så du kan slippe det, der står i vejen.

Det praktiske

Sådan foregår online-forløbet

Vi starter tirsdag d. 8. september og slutter d. 17. december

Det særlige ved Zonika-forløbet er, at det meste af undervisningen vil blive kanaliseret på selve dagen ift. gruppens behov og energierne, der er i spil. Det betyder, at hver session er unik.

 • Hver tirsdag eftermiddag filmer jeg undervisningen live i mit yogastudie på Bornholm, sammen med Zonika-gruppen, som deltager her.
 • Videoen bliver lagt på online-platformen kort efter kl. 19, så du kan se den, når det passer i dit program. Den vil vare mellem ca. 60 og 80 min.
 • Torsdage kl. 19.30 mødes jeg med dig og de andre online-deltagere over zoom. Her kan du stille spørgsmål og få svar, dele oplevelser og sparre med gruppen. Du får grundig instruks i, hvordan du kommer på. Du behøver ikke selv være på kamera, hvis du ikke har lyst. Vi har alle tavshedspligt.
 • Fire lørdage mødes vi allesammen live over zoom: 10/10, 28/11, 6/2 og 8/5. Som du kan se, er to af dem efter forløbet er slut. Det er for at sikre en god opfølgning på din proces, og fordi du kan arbejde videre med materialet i et års tid.
 • Du kan blive medlem af den lukkede Zonika-facebookgruppe, det er helt frivilligt. Gruppen er permanent og fortsætter altså, når forløbet er slut. Herinde laver vi lysarbejde, der vil være småjusteringer af energi, måske også opgraderinger, og du har adgang til mig og alle de andre.

Du får alt dette til intropris denne ene gang…

 

Nogle gode råd…

Teknik: Du skal have en internetforbindelse, en smartphone eller en computer og et par hovedtelefoner. Du får grundig instruktion i, hvordan du ‘kommer på’. Og nej, du skal ikke være klistret til skærmen hele tiden men mest af alt have min stemme i ørerne (og den er meget dejlig at lytte til, siger mine elever).
 
Ro under sessionerne: Du gør dig selv en tjeneste ved at sørge for, at dine børn er afsat, eller du kan trække dig tilbage og være uforstyrret under sessionerne.
 
Yogaplads: Du kan være udenfor på din yndlingsplet, eller indenfor, hvor du kan skabe et lille helle. Du skal bruge 2-4 m2 gulvplads, en yogamåtte, evt. en stol, tæppe, (sidde)pude, drikkelse og noget at skrive med og på. (Du får arbejdsark undervejs).
 
Tip! Lav en aftale med dem du bor med om, at du ikke skal forstyrres eller have pligter under yogaen.
 
 
Måske spørger du dig selv...

Behøver det være nu?

Ja, hvis du vil modtage fordelen ved især to ting:

 
Den første: Introprisen er kun til dette forløb – du sparer over 50%. Tilbuddet udløber d. 7. september kl. 21.00. Og næste forløb starter først til februar 2021.
 
Den anden: Resten af 2020 er unik for at træffe afgørende valg og lægge fundament for dine fremtidsplaner. 

Astrologisk set har vi haft et forandrings-vindue åbent i tre år. Det lukker, når Zonika-forløbet slutter, og kommer igen om 500 år.

 

Tænk tilbage på dit liv de sidste tre år …

👉 Hvad har du været igennem?

– og tænk lidt fremad …

👉 Hvor ville du være i dit liv til december, hvis du fortsætter, som du plejer?

👉 Hvor ville du være i dit liv til december, hvis du sagde ja tak til dig selv nu?

👉 Hvilken betydning ville det have for dine relationer og dit virke, hvis du skabte den forandring, du drømmer om?

 

Sådan fik du svaret på, om det behøver være nu for dig …

Spirit vil også gerne sige noget til dig ...

“Kære du. Du er kaldet hertil. Kaldet til Zonika, fordi du er Zonika. Med det mener vi, at du af natur er i alignment med dit højeste bedste, men du har mistet kontakten og har lidt under det. Du er et barn af lyset, og vi taler til din sjæl. Mærk disse ord i dit hjerte, og du vil vide, at Zonika er for dig, og du kun vil vokse med det. Indad og udad, opad og nedad. Udvide dig og dit felt, så du er beskyttet, stærk og lysende. Dette er ikke et terapiforløb men en mulighed for dig at hente dine ressourcer helt indefra og helt udefra. Du ved, hvad vi taler om. Du ved nu, om Zonika er for dig.”

Pris og bonusser

Zonika™ Yoga

Online-forløb starter 9. februar 2021
 • Muligt at betale i 4 rater, uden gebyr
 • 15 ugers online-forløb
 • Undervisning optages live tirsdage og lægges i onlinekursus ved 19-tiden
 • Torsdage kl. 19.30 mødes vi på zoom til spørgsmål & svar, sparring og deling
 • Ekstra live-lørdage kl. 11-12.30 for alle Zonika-deltagere (datoer følger)
 • Fællesskab i lukket facebookgruppe, der fortsætter efter forløbet
 • 15% rabat på Zonika online-retreats de næste 12 mdr.
Hold dig opdateret her

Bonusser

Til de hurtige!

De 9 første: Lydhealing – værdi 1.080 kr.

Er du blandt de første 9 tilmeldte, får du en personlig, kanaliseret lydhealing på lydfil til præcis dét, du har behov for nu. Bonussen skal indløses, før forløbet slutter.

Jeg beder selv om hjælp til forskellige issues, og løsningen kommer oftest som lyskoder i form af lyssprog eller lyssang. Super effektivt! Du får besked fra mig, hvis du er en af de hurtige – systemet viser købstidspunktet.

Indtil torsdag 4/9 kl. 22.00: Energi-bundle – værdi 1.512 kr.

5 videoer med yoga og meditationer, der regulerer energierne i kroppen, så du får ro, flow, beskyttelse og retning. Det er teknikker, jeg selv vender tilbage til igen og igen.

Bonussen udløber torsdag d. 4. september kl. 22. Du får link til filerne i en separat mail.

Nye elever kan føle sig udfordret af det her...

– heldigvis er der løsninger og svar. Måske du kan bruge dem?

Jeg er ikke smidig til yoga

Yogaformen jeg underviser i, kan du lave på stol, og yogaen jeg kanaliserer, modificerer jeg til dine behov eller udfordringer, fortæl mig hvad de er.

Online yoga er ikke lige mig, jeg har brug for at være i rummet med hele gruppen og dig

Du vil opdage, at online yoga med mig nærmest er som var vi i samme rum, og det sociale fungerer online. Jeg har deltaget i mange kurser baseret på et online fællesskab, hvor vi både hepper, græder og nyder sammen.

Jeg er ny til yoga

Der er altid en første gang til alt, jeg guider dig på bedste vis, og yoga er ikke noget man skal kunne fra start, det kommer stille og roligt – og det handler IKKE om at præstere eller gøre noget rigtigt. Rigtig og forkert i yoga findes ikke.

Jeg er en klovn til det tekniske

Du får nøje instrukser i at få teknikken til at fungere. Jeg hjælper dig.

Jeg kan ikke afsætte to timer hver uge, uden det går ud over nogen andre (eller pligter)

Seve undervisningen varer kortere tid, og deling er torsdag aften. På den måde kan du dele det op i bidder.

Jeg ved ikke hvor jeg skal lave online yoga henne, mit hjem er meget lille

Du skal faktisk kun bruge 2-4 m2 gulvplads, det optimale er at du kan være alene, men det er god træning at deltage, selvom andre er omkring dig. Du får guidelines til hvordan du kan skabe plads til dig.

Jeg kan kun være med på replay og ikke live, det er ikke det samme

Det er faktisk det samme, for jeg er live for dig, når du ser det. Den eneste forskel er, at du ikke kan stille spørgsmål undervejs – men dem tager vi bare bagefter.

Du er i trygge hænder hos mig

Jeg bruger selv alle de teknikker, du møder på onlineforløbet. Jeg er uddannet MediYoga-terapeut, Kundalini Yogalærer og Gong-terapeut. Jeg laver også energiarbejde, hvor kroppen er den, der ‘taler’, og har derigennem udviklet evnen til at kanalisere yogaserier og såkaldt lyssprog med et bestemt mål for øje i forhold til energierne i luften og behov hos deltagerne. Jeg er også uddannet tv-journalist med hjerte for dokumentar og mennesker, så jeg er god til at formidle.

Jeg har selvfølgelig tavshedspligt – og jeg glæder mig meget til at møde dig.

Min persondatapolitik finder du her.

Stadig i tvivl?

Lad os tage en snak, så du kan vælge til eller fra med ro i maven. Det er vigtigt! Og det koster dig ikke en krone.